Економiчна стратегія розвитку

ЕКОНОМІЧНА, ЦІНОВА, ІНВЕСТИЦІЙНА, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА, РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА ТА БУДІВНИЦТВО, ПІДПРИЄМНИЦТВО

1.Борг
1.1
Якщо вже піднімати економіку, то першим ділом треба виплатити державний борг. Щоб наша країна могла вести свою політику. Я пропоную створити комітет боргових питань країни де будуть розглядувати це питання і приймати пропозиції щодо виплати боргу. Також на початок я пропоную разом с комітетом боргових питань країни створити благодійний фонд,щоб люди також виплачували добровільно борг. Це стосуеться кожного громадянина. Не треба думати що якщо президент взяв то він і поверне, треба не чекати а діяти.
2.Повишення пенсій
2.2
Це є проблемою яку треба вирішувати. Я пропоную додати в додаток Дія нову сторінку "пенсіонер". Це також благодійний фонд.Кожен бажаючий пенсіонер зможе зареєструватися, і не тільки пенсіонер а також інвестор. І інвестор зможе сам вибрати пенсіонера якому буде допомога або завдяки випадковому числу.Мінімальна допомога сягає 10 доларів. Це допоможе пенсіонерам в їх потребах,але це все має бути на державному рівні.
3.Дистанційна освіта
3.3
Як показала сьогоднішня ситуація, освіта звичайного плану не надійна і під час коронавірусу не можливо знаходитися ближче ніж 1,5 метрів.Я пропоную вам допрацювати цей напрям, та зробити відео уроки основними. Також щоб вона була індентичною з основною шкільною програмою. На вчителів оставити відповідальність за слідкуванням учнів, щоб учні були присутніми на відео уроках,та опитувань у формі тестів або відео. Але щоб дитина також не прогулювала дарма часу, зробити факультативні предмети обов'язковими. Щоб дитина обрала собі один с видів спорту.

Автор: Доманский Давид Дмитрович

Станом на 6 червня петицію підписали 3 особи з 25000 необхідних.