Здійснити заходи впливу на діяльність МФО та компанії, що надають послуги зі стягнення заборгованості

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

Фінансово-кредитна система України абсолютно не контролюється органами державної влади. Кредитними операціями займаються всі бажаючі, створюючі свої особисті умови кредитування. Стягнення заборгованості здійснююється абсолютно поза законним способом. "Телефонний терор", втручання в особисте життя, збирання, зберігання та розповсюдження конфіденційної інформації, вимагання повернути неіснучий борг стало звичайною справою. Регулятори роблять вигляд, що не помічають порушень, правоохоронні органи не реагують, судовий захист став не доступним.
Питання потребує негайного вирішення на рівні держави, за відсутності реального механізму контролю над діяльністю МФО та підприємств, що надають послуги зі стягнення заборгованості псується ставлення та привабливість Фінансово-кредитного бізнесу в Україні.

Автор: Вашеняк Вікторія Олександрівна

Станом на 6 червня петицію підписали 25 осіб з 25000 необхідних.