Щодо перенесення ЗНО 2020 на серпень 2020

ОСВІТА, НАУКОВА, НАУКОВО-ТЕХНІЧНА, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Перенесення сроків проведення ЗНО 2020 на серпень 2020 року.

Наразі в Уряді обговорюється питання можливого перенесення термінів проведення ЗНО 2020 з 25 червня на 17 серпня 2020.
Таке можливе перенесення викликає серйозне психологічне напруження у дітей і може впливати на якість результатів ЗНО.

Керівництво Уряду пояснює можливе перенесення (або навіть скасування ЗНО) епідеміологічною ситуацією в країні. Однак, хочеться зазначити, що наразі в Україні діє пом'якшення карантинних заходів. Майже усі галузі на більшості території країни вийшли з карантину і працюють, дотримуючись необхідних правил. Так, працюють торговельно-розважальні центри, літні майданчики закладів харчування, дитячі садочки, планується відкриття авіасполучення та відкриття кінотеатрів. Але, наразі посилення карантинних заходів торкнулося саме ЗНО.
Враховуючи вищезазначене, впевнені, що ЗНО можна провести безпечно, з дотриманням відстані та використанням антисептиків та усіх інших необхідних заходів,

Просимо підписати петицію, щоб наші діти мали можливість пройти ЗНО з 25 червня 2020 в нормальному психологічному стані.

Ініціативна група батьків

Автор: Берднікова Олена Олександрівна

Станом на 15 серпня петицію підписали 40 осіб з 25000 необхідних.