Про кошти на ліквідацію наслідків повені

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

1. При ліквідації наслідків повені не виділяти кошти з державного і заборонити виділення коштів з місцевих бюджетів для постраждалих власників незаконно зведених будівель в безпосередній близькості до річок, а часто і в самих руслах річок, а також будівель зведених впритул до доріг, на стічних канавах та інших недопустимих місцях.

2. Зробити ревізію і притягнути до відповідальності винних посадових осіб, які видали дозвільні документи на забудови в руслах річок або в безпосередній близькості до них.

3. Притягнути до відповідальності прямо не причетних до видачі дозвільних документів на такі забудови посадових осіб, але бездіяльних і невживаючих заходів щодо унеможливлення таких забудов і як наслідок захоплень у приватну власність частин річок, берегів, прибережних зон, плес і інших загальних територій, які мають належать всім людям.

4. Зекономлені кошти на порушниках закону, доходи від покарань порушників, напрвити на ліквідацію руйнування доріг загального призначення.

Автор: Шовгенюк Іван Дмитрович

Станом на 5 липня петицію підписали 7 осіб з 25000 необхідних.