Посилення карантинних заходів

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Шановний Кабінете Міністрів України, шановні громадяни!
Вже другий тиждень поспіль, на момент написання петиції, в Україні погіршується епідеміологічна ситуація. Щодня ставляться нові антирекорди, які б'ються наступного ж ранку. На жаль, український народ показав себе не дуже сумлінним солдатом у цій війні з коронаворогом. Це значить, що адаптивний карантин - не дієвий метод стримування пандемії в нашій країні.
З цього випливає, що, на жаль, карантинні обмеження треба знову посилювати, при чому негайно. Від цього може постраждати наша економіка, та її можна відновити завдяки розумним крокам урядовців, людські ж життя, обірвані хворобою, відновити вже не вдасться.
Будуючи та розвиваючи державу у цей час важливо правильно розставити приорітети: живі та здорові громадяни чи наповнені кишені грошей.
Обіцяний контроль зі сторони Національної Поліції та Національної Гвардії не відчувається, а вірус і далі розповсюджується нашими селами та містами.
Не женіться за рейтингами, панове, введіть жорсткий карантин, не допустіть повтору Італії чи Китаю, але вже в українському розрізі!

Автор: Сергійчук Андрій Миколайович

Станом на 15 серпня петицію підписали 5 осіб з 25000 необхідних.