Щодо максимального посилення контролю за дотриманням громадського порядку, а також безпеки всіх учасників дорожнього руху міста Зіньків та Зіньківського району Полтавської області держави Україна

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Пропоную з метою забезпечення максимальної безпеки всіх жителів міста Зіньків та Зіньківського району Полтавської області держави Україна запустити систему "Безпечне місто", створити в місті Зіньків Полтавської області держави Україна підрозділ Управління патрульної поліції України в Полтавській області Департаменту патрульної поліції України Національної поліції України та максимально збільшити кількість екіпажів Патрульної поліції України на вулицях міста Зіньків Полтавської області держави Україна, запустити патрулювання міста Зіньків Полтавської області держави Україна максимальною кількістю піших патрулів та патрулів на велосипедах Управління патрульної поліції Полтавської області Департаменту патрульної поліції України Національної поліції України, встановити максимальну кількість камер спостереження за громадським порядком та безпекою, а також дорожнім рухом з функцією розпізнавання державних номерних (реєстраційних) знаків в місті Зіньків та Зіньківському районі Полтавської області держави Україна, зокрема, в приватному секторі, та постійно підтримувати їх в робочому стані

Автор: Лейко Михайло Макарович

Станом на 21 жовтня петицію підписали 4 особи з 25000 необхідних.