Про проведення авоматизованого анонімного тестування щодо визначення професійної компетентності осіб у сферах державної реєстрації

ДІЯЛЬНІСТЬ МІСЦЕВИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

У зв’язку з відтермінуванням проведення тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора у березні 2020 року, що спричинено встановленням карантину та заборон, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), Міністерство юстиції України повідомляє.

Тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора, буде проведено після зняття карантинних обмежень.

На засіданні Уряду 3 червня було ухвалено рішення про подальше поступове зняття карантинних обмежень.
Відповідно до змін, які Уряд вніс до Постанови №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», з 5 червня дозволяється: приймання відвідувачів у приміщеннях закладів громадського харчування, за умови дотримання протиепідемічних заходів; особам старше 60 років дозволяється не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції; дозволяється проведення релігійних заходів у приміщенні за умови перебування не більше 1 особи на 5 кв. м ; проведення акредитації освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, у віддаленому режимі, а також ухвалення рішення про умовну акредитацію освітніх програм без проведення або з частковим проведенням акредитаційної експертизи до 1 вересня 2020 року.

На підставі вищесказаного прошу:

Розглянути даний запит, щодо можливості
проведення тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора, в обмеженому режимі (по 10 чол), з суворим дотриманням норм дезінфекції та дистанції, задля подальшого нормального функціонування ЦНАПів і надання якісних послуг громадянам України.

Автор: Патріча Тетяна Василівна

Станом на 15 серпня петицію підписали 20 осіб з 25000 необхідних.