Ввести смертну кару за злочини, що призвели до кількох смертей

ІНШІ

Практика довела, що інші методи не є дієвими, нажаль.
Ні, наша законослухняність не знаходиться на одному рівні с західними країнами і тому їх методи не давали та не дадуть результати.
Смертна кара для злочинців вбереже у рази більшу кількість життів - це реалії пострадянських народів.
Не треба себе тішити мріями про дієвість інших методів - просто погляньте на статистику. Наприклад, кермування у стані сп'яніння об'єктивно не зупине ніщо, окрім страху за найдорожче - своє життя та інстинкт самозбереження.
Якщо хтось вважає, що це буде порушенням прав та свобод злочинців, то давайте будемо послідовними та не будемо саджати за ѓрати за крадіжки чи згвалтування і потім спробуємо пояснити своїм близьким, що ви згодні дозволити забрати їх життя якійсь потворі, яка буде й далі ходити й жити здоровою, на утриманні ваших податків та повторювати смертельні ДТП під алкоголем чи з-за проблем з головою. Ще післе того не кажіть, що не хочете пускати дітей та онуків на вулицю. Повторюю - погляньте на статистику та запитайте себе чи готові на близьких відчути її.

Автор: Буженко Сергей Олегович

Станом на 15 серпня петицію підписали 46 осіб з 25000 необхідних.