Досить терпіти беззаконня - АВАКОВА У ВІДСТАВКУ!

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Пішов вже 7-й рік, як Аваков обіймає свою посаду, і які ж справжні позитивні "реформи" на користь всього українського народу за цей час він провів? Чи "реформами" вважати розкрадання грошей платників податків на закупівлях для МВС нових автомобілів, вертольотів тощо?! Чи може "реформи" полягають в розкраданні його сином бюджетних коштів на рюкзаках?
Може поліція за час його правління перестала "кришувати" розповсюдження наркотиків, проституцію, нелегальний гральний бізнес, незаконну вирубку лісів, видобуток бурштину, незаконні забудови…?
Ні!
Натомість за цей час український народ отримав вбивство п’яними орлами Авакова п’ятирічного хлопчика у Переяславі, зґвалтування співробітниками поліції жінки у райвідділку в Кагарлику, яку вони викликали до себе в якості свідка, бандитські розбірки зі стріляниною «у стилі 90-х» прямо на вулицях міст, зокрема у Броварах та Одесі, не кажучи вже про постійні повідомлення про хабарництво, необґрунтоване насильство з боку співробітників «нової поліції».
Досить терпіти. Авакова у відставку!

Автор: Лейко Анатолій Михайлович

Станом на 26 листопада петицію підписали 33 особи з 25000 необхідних.