Визнання правоохоронних органів держави Україна бездіяльними, неефективними та такими, що не можуть захистити права, свободи та законні інтереси громадян

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Мої петиції изнання правоохоронних органів держави Україна бездіяльними, неефективними та такими, що не можуть захистити права, свободи та законні інтереси громадян держави Україна
Пропоную в зв'язку з тим, що при зверненні до правоохоронних органів за захистом своїх прав, свобод та законних інтересів громадяни держави Україна та ті, хто тимчасово перебуває на території держави Україна, стикаються з їх повною бездіяльністю, свідомим ігноруванням всіх без винятку законних вимог заявників, публічною та прихованою зневагою до прав, свобод та законних інтересів людини та громадянина, свавіллям та бездіяльністю всіх без винятку правоохоронних органів держави Україна, на які Законом покладено обов'язок захисту прав, свобод та законних інтересів людини та громадянина, а також ті, що утримуються за рахунок коштів платників податків та зборів, визнати правоохоронні органи держави Україна не виконуючими свої функції за Законом і розпустити, а натомість утворити правоохоронні органи, що реально захищають права, свободи та законні інтереси громадян держави Україна та тих, хто тимчасово перебуває на території держави Україна, а не штампуючих відписки та існуючих лише "на папері".

Автор: Лейко Анатолій Михайлович

Станом на 26 листопада петицію підписали 10 осіб з 25000 необхідних.