Про надання батькам альтернативного права вибору дистанційного або очного навчання в школах України з 1 вересня 2020 в умовах епідемії COVID-19

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

У зв'язку з серйозним зростанням захворюваності Coviod-19, з великим збільшенням смертності, а також, з важкими ускладненнями і можливої ​​подальшої інвалідизацією перехворіли хворих, вважаємо, що відкриття шкіл з 1 вересня 2020 року - неправильне рішення, яке призведе до величезного неконтрольованого зростання захворювання, до "дев'ятого валу", з яким медицина може не впоратися !!!
Діти - ідеальні переносники даної хвороби! Хоча вони і легше її переносять, але, в разі зараження, вони принесуть цю хворобу в свої сім'ї, мамам, татам, братам, сестрам, бабусям і дідусям!
Наприклад, в Берліні протягом 2-х тижнів після початку занять, в 41-й (сорок однієї) школі заявили про спалахи коронавируса!
Просимо розглянути питання про надання батькам школярів права АЛЬТЕРНАТИВНОГО ВИБОРУ!
Дайте можливість батькам, які турбуються про Здоров'я своїх дітей і своєї сім'ї, САМИМ ПРИЙМАТИ РІШЕННЯ: ВІДПРАВЛЯТИ АБО НЕ ВІДПРАВЛЯТИ ДІТЕЙ В ШКОЛИ!
І за Заявою батьків, які прийняли рішення не піддавати свою сім'ю НЕБЕЗПЕКИ ЗАРАЖЕННЯ COVID-19, переводити дітей на Дистанційне Навчання, дати можливість навчатися вдома!
Тим батькам, у яких такої можливості немає, або їм абсолютно все одно, дати можливість відправляти дітей до школи!

Таке Рішення допоможе розвантажити школи, зменшить ризик передачі хвороби!

Не підштовхуйте України до катастрофічних сценаріїв розвитку епідемії!

Автор: Кравченко Олена Борисівна

Станом на 19 вересня петицію підписали 22 особи з 25000 необхідних.