Захистимо наших громадян від епідемії ! Терміново треба рішення Уряду !

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Шановний пане Прем'єр-міністр !
Факт неконтрольованого поширення епідемії в країні говорить про те, що дії Уряду малоефективні і помилкові. Проаналізував наукові статті та поспілкувавшись з медиками-науковцями, можна зробити висновок, що заходи запобігання поширенню хвороби не достатні. За словами лікаря-інфікціоніста , професора, завідувачки кафедри інфекційних хвороб, заслуженого лікаря України, члена оперативного штабу по запобіганню розповсюдження короновірусу в Україні Ольги Голубовської : " Я ни за что в жизни не пустила бы детей в школу 1 сентября. Я понимаю, что это сложности для людей. Но сложности сложностям рознь. Я понимаю, что детей негде оставить. Но я знаю, что дети – это двигатель любой эпидемии. Дети пошли в школу – через две недели Киев попал в "оранжевую зону" можна зробити висновок, що рішення Уряду не закривати школи - ПОМИЛКОВЕ ! Ми сьогодні спостерігаємо, що в школах не можливо забезпечити навіть самі примітивні засоби гігієни - миття рук, носіння масок, провітрювання приміщень, соціальну відстань і таке інше. Ми бачимо, що не можливо заставити дітей в школах носити маски, навіть вчителів не можливо заставити. А що вже казати про персонал столових в школах, який нехтує не тільки масками, але й перчатками. Про соціальну відстань там взагалі не має розмови. Діти сидять за партами пліч о пліч і дихають сусіду в обличчя. Якщо навіть діти не хворіють, або легко переносять хворобу, то вони можуть її переносити і розповсюджувати. В багатьох великі сім'ї з батьками, бабусями, дідусями, братами, сестрами. Тож врятуйте цих всіх людей, які сьогодні із-за помилкової політики що до шкіл, наражаються на велику небезпеку. Просимо вас, шановний пане Прем'єр-міністр НЕГАЙНО видати постанову Уряду про перевод всіх шкіл, ліцеїв та інших дитячих учбових закладів на дистанційну форму навчання. Це збереже багатьом людям життя !

Автор: Колот Олександр Володимирович

Станом на 26 листопада петицію підписали 4 особи з 25000 необхідних.