Встановлення камер відеоспостереження у дитячих садочках

СІМ'Я, ДІТИ, МОЛОДЬ, ҐЕНДЕРНА РІВНІСТЬ, ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ

Батьки дошкільнят стикаються з проблемою, коли вихователь скаржиться на погану поведінку дитини, небажання спати чи їсти, виконувати завдання. З іншого боку, дитина може розповідати протилежну історію, що насправді, це вихователь примушує, сварить. У такому випадку, дуже важко об'єктивно оцінити ситуацію та уникнути таких непорозумінь у майбутньому.
Також, нажаль останнім часом в соціальних мережах все частіше ширяться відео де вихователі б‘ють дітей і батьки після таких відео бояться віддавати дитину до дошкільного навчального закладу.
У зв‘язку з цим прошу підписати дану петицію про встановлення камер відеонагляду у державних дитячих садочках з метою припинення фізичного та морального насильства з боку вихователів, так як маленькі дітки не можуть за себе постояти, а з встановленням відеокамер батьки зможуть не боячись віддати дитину до садочка і в будь який момент переглянути чим її дитина займається, та спокійно працювати.

Автор: Пархомова Ангеліна Олегівна

Станом на 3 березня петицію підписали 49 осіб з 25000 необхідних.