Скасувати дистанційне навчання у ВНЗ

ОСВІТА, НАУКОВА, НАУКОВО-ТЕХНІЧНА, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Доброго дня. У березні буде рік, як ВНЗ працюють у дистанційній формі. Я вважаю це цілком недоречно, та потрібно повернути денну форму навчання.
Почнемо з того, що в той самий час, доки ВНЗ перебувають на карантині, інші заклади такі як: ресторани, кафе, нічні клуби, спортивні зали, ТРЦ та інші розважальні заклади працюють у звичайному режимі. Школи та дитячі садочки також відносяться до переліку. Одним словом, всі працюють як працювали до карантину, окрім університетів. Питання, чому саме їх переведено до дистанційної форми?
Далі. Всі ми бачимо скупчення людей. Взяти звичайне метро. Тримати дистанцію практично неможливо. У наземному транспорті все також без змін. Ті самі свята, дні народження. Люди святкують, створюють банкети на велику кількість людей, і це вважається нормою.Єдина зміна, тепер люди використовують маски. Але і це правило не завжди дотримується. Знову ж питання, чому всі живуть нормальним життям, а страждають тільки студенти?
На мою думку, починаючи з другого семестру потрібно скасувати дистанційну форму навчання та повернути денну!

Автор: Комлєв Артем Михайлович

Станом на 18 квітня петицію підписали 16 осіб з 25000 необхідних.