Вилучення з нормативно-правових актів України норм, що сприяють популяризації одностатевих відносин

ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРАЛЬНИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

КМУ своїм розпорядженням # 598-р від 05 липня 2019 р. "Про затвердження переліку книжкової продукції, що придбавається для поповнення бібліотечних фондів" включив до переліку книжкової продукції книгу, яка ПОПУЛЯРИЗУЄ СЕРЕД ДІТЕЙ ОДНОСТАТЕВІ ВІДНОСИНИ І ЩО ЦЕ Є НОРМОЮ. Книга під назвою "Принцеса + Принцеса: довго і щасливо" під авторством О’Нілл Кейті.
Поряд з цим така книга грубо порушує існуючі і загальновизнані в нашій державі моральні та релігійні норми, якими у своєму повсякденному житті керуються українці, а значить і Кабінет Міністрів України повинен їх враховувати у своїй діяльності.
Одностатеві відносини - це гріх. Популяризація таких відносин на рівні держави (що і робить уряд цією постановою) створює безприцедентний випадок, коли гріх популяризується державою за допомогою підзаконних актів. Заборона популяризації одностатевих відносин - це частина цінностей якими керуються всі православні християни.
Таким чином Кабінет Міністрів України порушує ст. 19 та ст. 35 Конституції України.
На підставі вище викладеного вимагаємо:
1. Вилучити з переліку книжкової продукції, що придбавається для поповнення бібліотечних фондів книгу "Принцеса + Принцеса: довго і щасливо" під авторством О’Нілл Кейті;
2. Зібрати та вилучити з бібліотечних фондів всі примірники книги "Принцеса + Принцеса: довго і щасливо" та знищити їх;
3. Провести службове розслідування з метою встановлення всіх обставин пов'язаних із включенням до бібліотечних фондів книги "Принцеса + Принцеса: довго і щасливо" під авторством О’Нілл Кейті, а також додатково в процесі службового розслідування встановити наявність або відсутність літератури подібного змісту і у випадку її виявлення - вилучити її з переліків та знищити всі її примірники;
4. За результатами службового розслідування притягнути до дисциплінарної відповідальності всіх працівників, що сприяли такому рішенню;
5. Недопускати в подальшому рішень (постанов та розпоряджень), що популяризують однастатеві відносини на рівні держави.

Автор: Карпенко Максим Борисович

Станом на 14 травня петицію підписали 43 особи з 25000 необхідних.