Збільшення кількості вагонів у приміських електропоїздах (електричках) які курсують з Києва та до Києва

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

В зв'язку з кричущою ситуацією яка склалась з рухомим складом електропоїздів у приміському сполученні м. Києва, а саме курсуванням електричок в складі яких в пікові години коли пасажири їдуть на роботу та зроботи почала становити 6-ть вагонів, що є неприпустимо мало для великої кількості пасажирів. Збільшення кількості електричок в розкладі (на маршруті) відбувається за рахунок розформування існуючого 8-10-ти вагонного складу в 6-ти вагонні.
На запити до УЗ надходять відповіді, що недостатньо рухомого складу, так як приміське сполучення є збитковим.
На сьогодні приміські потяги являються швидким та надійним транспортом яким можна дістатись без перешкод з передмістя до Києва.
Спираючись на вище сказане просимо вирішити наступне:
- формування потягів з кількістю вагонів не менше 10 - у вранішні та вечірні години пік, що не призведе до зменшення кількості електричок в розкладі від існуючих на даний час, що і так являється малою кількістю.
Вирішення даного питання покращить сервіс та збільшить дохідність від перевезеть так як касири-контролери які працюють у вагонах зможуть обілетити пасажирів, що на даний час є неможливим в зв'язку з сильною заповненістю вагонів пасажирами.

Автор: Вихівський Вадим Васильович

Станом на 3 березня петицію підписали 85 осіб з 25000 необхідних.