Кридитні борги малого бізнесу.

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

Ми, підприємці малого бізнесу України, звертаємось до Кабінету Міністрів України з проханням прийняти закон про консолідоване рефінансування всіх наших споживчих кредитів, в тому числі і прострочених, якщо прострочка виникла з кінця березня 2020 року та які отримували в приватних банках та фінансових установах України - Державними банками під доступні відсоткові ставки. До 2020 року кредитування нас, фізичних осіб - підприємців, практично було відсутнє. В більшості, кредитували, як фізичних осіб, де зазначали місцем роботи ФОП, при тому досконально перевіряли наші документи через державні установи. В даній ситуації загального карантину та неможливості працювати в таких умовах, всі наші кредитні зобов'язання тягнуть нас в прірву. В кредитуванні по Президентській програмі 5 - 7 - 9 нам відмовляють, тому що паспортом цього банківського продукту не передбачено рефінансування споживчих кредитів,які видаються фізичним особам та враховують велике фінансове навантаження - це відповідь Державних банків.. Ми вже втомились від погроз і принижень з боку ,банків. На поступки банки не йдуть. Ми любимо свою Батьківщину, старанно сплачуємо податки. Звертаємось до Органів Влади і Президента України, прислухайтесь та полюбіть і Ви нас. Дайте нам змогу вижити і вийти з такої тяжкої ситуації з гідністю.

Автор: Осадча Олена Анатоліївна

Станом на 14 травня петицію підписали 11 осіб з 25000 необхідних.