Захист прав Всіх Взагалі (Людей, тварин і будь-яких інших істот). На планеті Земля і будь-де.

ІНШІ

Доповнити існуючі закони України, що співпадають з основними міжнародними нормами і основоположними принципами новими частинами про захист Всіх Взагалі.
Можливо розробити нові Узагальнюючі.
Окремі конкретизуючи про захист прав і свобод всіх тварин.
В них також як і в людей є право на життя і інші. Це призведе до переходу на вегетаріанство. Зараз навіть є альтернативні джерела (рослинне м'ясо, м'ясо з пробірки тощо). Також закриють ферми, що виробляють хутро та інші установи, які порушують права тварин. Зараз існують синтетичні волокна зі схожими властивостями (штучне хутро плюш, велсофт, фліс, синтепон, тощо)

Вже є норми про захист прав і свобод людей, потрібні ще норми про захист прав і свобод тварин та інших істот.
Що є на планеті Земля та можливо в інших місцях, Планетах, Галактиках, Світі.
Також істот тонкого рівня, тощо.
Універсальні закони, що захистять будь-які права.
Засновані на принципі: Все Найкраще Універсально Абсолютно Завжди (Все Найкраще для Всіх і Всього в усіх параметрах Всюди Завжди).
Такі закони точно для щасливого життя Всіх Взагалі.

Для приведення рівня життя на Планеті до відповідності принципу потрібно ще реалізувати проект нової Фінансово-бюджетної системи з безлімітними грошима (рахунками та бюджетами). Подбати про природу і тварин і обладнати все кормушками з привозними вегетаріанськими кормами.
В холодному кліматі ще й будинками.
Автоматизованими системами виробництва і обслуговування, тощо.
Основне в цій діяльності: затвердити на законодавчому рівні нові норми, які співпадають з попередніми існуючими і доповнюють їх. З якими життя взагалі стане краще і рівень підвищиться до більш довершеного.

Автор: Рубан Ольга Володимирівна

Станом на 18 червня петицію підписали 2 особи з 25000 необхідних.