ЛЕГАЛІЗАЦІЯ АВТОМАТИЧНОЇ ТА КОРОТКОСТВОЛЬНОЇ ВОГНЕПАЛЬНОЇ ЗБРОЇ В УКРАЇНІ – ЄДИНИЙ НА ДАНИЙ ЧАС ДІЄВИЙ СПОСІБ ПІДВИЩИТИ ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ КРАЇНИ ТА ЗНИЗИТИ РІВЕНЬ ЗЛОЧИННОСТІ

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Путін перед смертю вирішив повоювати і це лише питання часу, коли росіяни нападуть на Україну ...

Протяжність кордону між Україною і Росією становить 1 974 кілометрів суходолом та 321 кілометр морем. Для ефективного захисту такого кордону потрібна багатомільйонна моторизована армія, якої, на жаль, у нас немає.

На сьогоднішній день російська армія більша і краще оснащена ніж українська, тому єдиний спосіб захистити нашу Батьківщину - це дозволити законослухняним громадянам (хоча б колишнім військовим, правоохоронцям та мисливцям) мати вдома автоматичну вогнепальну зброю і необхідне спорядження.

У кожній громаді нашої країни, навіть найменшій, знайдеться як мінімум з десяток колишніх військових, правоохоронців та мисливців, не кажучи вже про "гарячі голови", які при наявності у них автоматичної вогнепальної зброї та необхідного спорядження могли б вести партизанську війну - щоб затримати просування ворога та не дати йому закріпитися на захоплених територіях.

Держава має дати можливість своїм громадянам захищати свої домівки та рідних.

Надайте громадянам право на носіння автоматичної та короткоствольної нарізної вогнепальної зброї і побачите як зменшиться кількість насильницьких злочинів (після кількох застрелених чи поранених ґвалтівників, які раніше могли зґвалтувати свою жертву і навіть не понести за це відповідальність; після кількох застрелених чи поранених домашніх насильників, які раніше могли вбити чи зробити інвалідом свою дружини чи дітей; після кількох застрелених чи поранених вимагачів та грабіжників, які раніше погрожуючи нелегальною вогнепальною зброєю могли відібрати в людини все, що в неї є; після кількох застрелених чи поранених вбивць, які раніше могли без особливих зусиль вбити свою жертву тощо).

Злочинцям доведеться добре подумати перед тим як вломитися у чиєсь домоволодіння, тому що в господаря може бути АК74 чи M4 (чи щось подібне), чи як спробувати зґвалтувати якусь молоду, тендітну дівчину, в якої може бути Beretta 92FS чи Glock 17 (чи щось подібне) ...

Надання українцям права на носіння автоматичної та короткоствольної нарізної вогнепальної зброї не призведе до зростання рівня злочинності в країні, тому що законослухняний громадянин не стане вчиняти злочин вогнепальною зброєю, яка на нього зареєстрована. Як показує статистика, майже в усіх випадках насильницькі злочини вчиняються незареєстрованою або ж втраченою вогнепальною зброєю.

Стаття 27 Конституції України проголошує «Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань».

Автор: Пуканич Едуард Володимирович

Станом на 14 травня петицію підписали 10 осіб з 25000 необхідних.