Посилення зоозахисту в Україні

ЕКОЛОГІЯ ТА ПРИРОДНІ РЕСУРСИ

Вважаю правильним у зв'язку з нашумівшим обговоренням тестування продукції на тваринах посилити зоозахист в Україні та вплинути на подібне жахіття на міжнародному рівні (з мінімальними втратами),тим самим зарекомендувавши себе з кращої сторони для Європи та США,які давно підтримують більш гуманне ставлення,а також підтримати ідейність не байдужого народу (їхня мета не має ніяких поганих намірів). Якщо зараз Ви відмовлятиметесь брати це до уваги,це набере розголосу серед народу.
1. Провести переговори з Китайськими постачальниками продукції(де тестування на тваринах вважається необхідним), запропонувати альтернативні варіанти тестування,та пояснити неефективність тестів на тваринах. В тому випадку, якщо перемовини ніяк не змінять становище Китаю - розірвати всі контракти в цій галузі та ЗАБОРОНИТИ поставку Китайської продукції в Україну,що тестується на тваринах. (Залучати країни Європи та США вчинити так само, оскільки якщо вони відмовляються від виробництва косметики,що тестується на тваринах,то потрібно боротися з цим до кінця)
2. Заснувати кампанію,яка перевірить ще раз всіх Українських виробників косметичних засобів,на предмет тестування на тваринах
3. Ввести необхідним маркування в магазинах,яка продукція тестується на тваринах,а яка ні,з метою покращення інформування їхніх споживачів про товари,які вони купують

«Приручили їх,а самі одичали»

Автор: Домбровська Ірина Олегівна

Станом на 14 травня петицію підписали 13 осіб з 25000 необхідних.