ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Група українських вчених і методологів розробила абсолютно новий ефективний метод/підхід для лікування і попередження COVID-19, а також для протидії актуальному, кожен рік новому вірусу грипу.

Зараз вже стало очевидним, що наш метод є ефективним і годиться для результативної державної програми боротьби з covid-19, вже прямо зараз, як для багатих країн так і для бідних країн.

Прошу віднестися до цього серйозно. Ми розуміємо, що ми не маємо адекватного фінансування, наукових, технічних можливостей для сучасної роботи в вірусології. Наш винахід більше належить до отраслі методології, соціальної інженерії, організації медичного обслуговування.
Covid-19 має, як мінімум 5 вагомих відмінностей від всіх звичайних епідемій. Боротьба з ним потребує абсолютно нового методологічного і організаційного підходу. Коли медики і вірусологи намагаються опрацювати епідемію covid-19 класичними засобами, є багато невдач і помилок. Зараз вже очевидний ризик того, що нові штами вірусу будуть з'являтися швидше ніж вакцини для попередніх штамів. Також є величезний ризик того, що доки бідні страни будуть вакцинуватися по краплі, населення провакцинованих багатих країн вже виробить мутаціями нові штами сталі до існуючих вакцин (зараз вже ми це бачимо в житті). Багато людей не розуміють, або роблять вигляд що не розуміють, що вакцина це - дуже тимчасове рішення, як зі звичайним вакціонуванням від сезонного грипу, і що навіть найкращий справжній імунітет_людини_яка_перехворіла тримається ВСЬОГО від півтора до чотирьох місяців до наступних захворювань/розповсюджень. Багато хто абсолютно не розуміє що вакциновані люди продовжують заражатися, переносити і заражати інших людей цією хворобою, просто менший термін/шанс, вже через 2-5 місяців. Менший термін/шанс, ЛИШЕ за умови збереження дистанціювання і масок, а без цього вони просто будуть супер-розповсюджувачами. Тому надії вакцинувати половину населення (та хоч і 100%) і позбутися епідемії, - абсолютно марні.

Метод є серйозною презентабельною науковою медичною новацією міжнародного рівня, а не якоюсь "цибулею, часником, травою, настойкою та горілкою", - це на всяк випадок, бо вже дехто питає, і такою єрундою забитий інтернет. Мова йде про кардинальне вирішення проблеми covid-19 у світі, а не про якесь статистичне зменшення часу хвороби з 7 днів до 6.5 днів, як це є з деякими "ліками" від грипу.

Наш метод швидко буквально через тиждень буде давати медичній системі кожної країни потужні засоби боротьби з епідемією.

Ми дамо навіть бідним країнам, у яких раніше не було вірусологів, потужні засоби для боротьби з епідемією У МАСШТАБІ ДЛЯ ВСЬОГО НАСЕЛЕННЯ. На жаль, на сьогоднішній день, не можливо впровадження цього методу без серйозного залучення держави.

Ми просимо у вас ДОПОМОГИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДОСТАТНЬО ПРЕДСТАВЛЕНОЇ В СВІТІ КОНФЕРЕНЦІЇ, де ми розкриємо наш метод.
Взалежності від допомоги, це може бути захід більше або менше представлений у засобах масової інформації, наукових і медичних колах різних країн.

Організації які допоможуть нам в цьому невеликому проекті (добре представлена конференція) отримають ще кілька цінних ноу-хау щодо боротьби з епідемією.

Метод може значно покращуватися і варіюватися. Зважаючи на це, і на болючу світову актуальність проблеми, для рятування мільйонів життів, ми прийняли рішення, не тримати секрет під сукном, а дати йому широкий міжнародний розголос. Для нас головне, - це участь (очна або дистанційна) у цій конференції достатньої кількості людей і ЗМІ з різних держав, людей які мають вплив на практичну протидію епідемії. Для нас також важливо щоб український пріоритет серйозно прозвучав у цьому питанні.

Якщо у вас є бажання і можливість допомогти нам, ми радо розглянемо ваші додаткові питання і пропозиції.

З повагою.

Автор: Кохан Сергій Григорович

Станом на 19 вересня петицію підписали 14 осіб з 25000 необхідних.