Відмінити рішення атестаційної комісії щодо дисертації Іллі Киви на здобуття наукового ступеня кандидата наук із державного управління

ОСВІТА, НАУКОВА, НАУКОВО-ТЕХНІЧНА, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

26 квітня 2021 року відбулась ганебна подія для всієї освітньої та наукової спільноти України - так званий захист дисертації Іллею Кивою на здобуття наукового ступеня кандидата наук із державного управління. Одноголосне рішення атестаційної комісії українського Інституту підготовки кадрів Держслужби зайнятості є приниженням української освіти і системи присвоєння наукових ступенів/звань, адже особа Іллі Киви відома в Україні своєю негідною поведінкою, низьким інтелектуальним та культурним рівнем висловлювань дискусій як у ЗМІ, так і під час різних політичних подій та заходів. Звертаємось до Уряду та персонально до керівництва Міністерства освіти і науки України не затверджувати дане рішення, адже у авторстві наукової роботи є обґрунтовані сумніви. Також вимагаємо створити комісію з перевірки академічної доброчесності та відповідності діяльності даної особи Етичному кодексу ученого України.

Автор: Хараху Сергій Олександрович

Станом на 18 червня петицію підписали 540 осіб з 25000 необхідних.