Відвідування батьками дитячого садка

ОСВІТА, НАУКОВА, НАУКОВО-ТЕХНІЧНА, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Доброго дня! Дуже прошу розглянути дане питання про відновлення відвідування дитячого садка батьками вихованців. А саме, щоб батьки мали змогу завести свою дитину в садок до своєї групи, так як це було раніше. Якщо не для всіх батьків, то зробіть виняток хоча б для тих хто веде своїх діток в садочок вперше, адже адаптація дитини до дитячого садка проходить дуже важко, особливо коли зараз встановленні обмеження. Дитина, якій і так тяжко розлучитись з батьками хоч би на годину сприймає це дуже важко, адже я просто вимушена віддати дитину і за мною відразу закриваються двері. Як ви думаєте, що відчуває дитина, кроми переляку нічого. На мою думку було б простіше повернути те, що було до карантину хоча б для таких батьків які намагаються адаптувати свою дитину до садка. Адже існує та сама маска, яку ніхто не відміняв, і на мою думку якби хтось з батьків був хворий хіба б привели свою дитину в садок?! Дуже прошу розглянути моє звернення! В мене двоє діток, і з адаптацією взагалі поки не дуже виходить. Я дуже хочу щоб мої дітки розвивались в садочку, а також я дуже хочу потрапити на роботу, маю педагогічну освіту. І від адаптації залежить і те чи я буду працювати чи ні. Дякую

Автор: Кожем'яка Яна Василівна

Станом на 19 вересня петицію підписали 10 осіб з 25000 необхідних.