Звільнити держсбужбовця Сергія Лещенка

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Колишній журналіст Сергій Лещенко призначений на посаду розпорядженням Кабміну № 1309-р від 18 грудня 2019 року. Він є офіційним (!) представником (!) держави (!) в керівному органі державної кампанії.

8 та 9 травня на території країни окупанта, в місті Москва, відбувся творчий виступ Анастасії Топольскої, яка є дружиною Сергія Лещенка, члена наглядової ради «Укрзалізниці». Виходить, що дружина українського держслубовця заробляє гроші в країні-агресорі, в нічному клубі, що знаний лояльністю до Путіна.

Родині Сергія Лещенка настільки не вистачає 332 тисяч гривень в місяць (!) зарплати в Укрзалізниці?
Це вже барижництво і торгівля на крові, чи ще тільки відсутність поняття честі?
Як можна заробляти в Росії, коли триває війна?
Чи це не співпраця із агресором?
А пан Лещенко має доступ до державної таємниці?
А держава Україна впевнена, що його дружина не розповість конфіденційні дані, що стосуються критичної інфраструктури російським спецслужбам?
Як може дружина українського посадовця (який роками розповідав країні про чесність, принципи і чистоту), їхати виступати до Москви?

Апелювати до совісті Сергія Лещенка — це як вимагати від свині подивитись на зорі.

Пане прем’єр-міністр, Ви майже президент (адже Володимир Зеленський казав, що усі ми трохи президенти). Я, громадянин України, Володимир Завгородній — теж майже президент.

Як майже президент майже президента, ВИМАГАЮ від Вас і Кабінету міністрів України — ЗВІЛЬНИТИ СЕРГІЯ ЛЕЩЕНКА із наглядової ради державної АТ «Українська залізниця» за несумісність статусу держслужбовця та ведення родинного бізнесу в країні-агресорі.

Автор: Завгородній Володимир Гавриїлович

Станом на 31 липня петицію підписали 4563 особи з 25000 необхідних.