ДІЯЛЬНІСТЬ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ГРОМАДА Петропавліської та Софіївської Борщагівок ПРОТИ будівництва дороги між Житомирською (Е40) та Одеською (Е95) трасами через ЖИТЛОВІ квартали Петропавлівської та Софіївської Борщагівки.

НАВІЩО ЇЇ БУДУВАТИ!?
1. Це защкодить перевантаженням транспортом ї так ВЖЕ перевантаженим селам Чайки, Петропавліська та Софіївська Борщагівка внаслідок БЕЗПЛАНОВОЇ житлової забудови!
2. Дорога пройде по житловим кварталам, жителі яких осились раніше, ніж плануавалсь ця дорога, вздовж запланованої дороги та не очикували такого "подарунку" від влади.
3. Заплановано будівництво великої НОВОЇ КІЛЬЦЕВОЇ ДОРОГИ навкого Києва!!!
Невже її не достатньо!!!???
4. Будівництво великої НОВОЇ КІЛЬЦЕВОЇ ДОРОГИ ДОСТАТНЬО для вирішення проблемних питань транспортного забезпечення населених пунктів Бучанського району, а громадам Петропавліської та Софіївської Борщагівок ДОДАСТЬ багато проблем!!

КТО НЕБУДЬ ПИТАВ ГРОМАДУ ПРО ЇЇ ДУМКУ!!!??

ЦИТАТА.
"Нова дорога пройде по території Борщагівської та Вишнівської ОТГ та з’єднає Житомирську та Одеську траси.
Днями у Києво-Святошинській РДА відбулася чергова нарада щодо перспективного будівництва автодороги Героїв Небесної Сотні, яка знаходиться в межах Вишнівської й Борщагівської територіальних громад і з’єднує автодороги державного значення Київ - Чоп (Житомирська траса (ред.)) та Київ - Одеса. (Орієнтовно дорога пройде: від Житомирської траси через с. Чайки, Петропавлівську Борщагівку, Львівський маєток, Уютний квартал, далі - через Вишневе та Крюківщину і до Одеської траси (ред.)). Будівництво запроєктованої вулиці безперервного руху районного значення може значно вплинути на вирішення проблемних питань транспортного забезпечення населених пунктів Бучанського району."

Автор: Федоровський Геннадій Васильович

Станом на 19 вересня петицію підписали 12 осіб з 25000 необхідних.