Про референдум відносно легалізації медичного канабісу.

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

У зв'язку з тим що більшість громадян відноситься насторожено до легалізації медичного канабісу через те що високий рівень корупції в країні може призвести до збільшення наркозалежних в країні, я особисто маю право подати звернення з розглядом петиції та винесення петиції на рівень всенародного референдуму.

На законодавчому рівні могли дозволити медичні препарати хворим які того потпебують. За підрахунками експертів таких налічується в країні близько 100 000 чоловік — це тяжкохворі які потребують лікування, але для яких навіть це не є вихід з ситуації.
Замість цого планується міністерствами та за допомогою депутатів які на початку своєї роботи не казали що це питання буде розглядатися прийняття законів відносно легалізації медичного канабісу. Я вважаю що якщо носієм влади в країні є народ , то саме народ повинен вирішити на референдумі питання такого характеру. Прийняття закону без референдуму ще більше може розколоти суспільство в країні в якій політична діяльність розколює суспільство.

Автор: Афендіков Михайло Маркович

Станом на 19 вересня петицію підписали 20 осіб з 25000 необхідних.