Наполягати на санкціях що до північного потоку 2,та перемовин з цьго питання доки хочаб три місяці на Донбасі ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ БОЙОВИХ ВТРАТ!

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Вимагаемо проявити жорску позицію в перемовинах з закордонними партнерама, та розробити жорожню карту досягнення миру та сталої стабілізації в регіоні України, наполягати на санкціях що до північного потоку 2,та перемовин з цьго питання доки хочаб три місяці на Донбасі ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ БОЙОВИХ ВТРАТ!
Як пересічному громадянину, мені не зрозуміло чому не ідуть суди в міжнародних напрямках та за збиткі за анексію Криму, війни на Донбасі не відсудити кошти за збитки державі та громадям у коллективному позові, та не накласти арешт на північний поток 2,та інщі болючі стратегічні об'єкти та інтереси, та с позіції не сили, а хочаб міжнародного права та захищаючи інтереси громадян домовитись про мир та стабільність в регіоні, доки не зовсі піздно!
Вважаю, що чомусь чи то з зайнятості чи з безвідповідальності, чи не спадало на думку не бачу ніяких стратегій виходу з складної ситуації. Пусті перемовини без козирів нічого не даютьта не варті! Тому прошу розробити національну стратегію захвату важилів впливу, монополій на ворогів та потенційних друзів, яки можуть змінити відносини, як Росія.Не зрозуміло, чому Кітай хоче купити унікальний завод в Україні, а Україна взагалі тількі продає, та продае, хоч приват націоналізували, чекаемо на покупкі, якщо не Газпрома, то хочаб якогось трубного комбінату, без якого їм нікак, та чому ніхто не купував та не різав на металлолом кораблі, котрі могли будувати північний поток 2? Закласти бюджет та постіно крокувати вперед в цій економічнополітичній стратегії.
Задля впевненності в захисту держави, за яку мої родичі життя віддали та кров проливали прошу пісмово відповісти що зроблено, що плануется, кого змінили на посаді за бездіяльність чи приступну халатність, а не відмовки!
П. С. ЧОМУ НЕ ПОДАТИ В СУД ЗА ЗБИТКІ ВІД ЗАХВАТУ КРИМУ, НАДР ТА ВИШЕК БОЙКО НЕ ВІДСУДИТИ ТА РЕШТУВАТИ ПІВНІЧНИЙ ПОТОК 2 ТА ОТРИМУВАТИ ЗА ТРАНЗІТ, ГЕРМАНІЯ РАДА ТА МИ ТЕЖ! ТРУБОПРОВІД У НАРОДА ВКРАСТИ МОЖНА, А У ДЕРЖАВИ?
ПІДТРИМАЙТЕ ІНІЦІАТОРА Ощадбанк 6706 3500 0682 1527 гривна Тоненьков Дмитрий Валерьевич Долучайтесь ФБ ГРУПА "АКТИВНЫЙ ПАТРИОТ!" ЮТУБ канал АКТИВНЫЙ ПАТРИОТ ПЕТИЦИИ https://youtu.be/fa1oXbJdtcY ТИКТОК и Instagram @aktivniypatriot Поширюйте петиції, бо фейсбук почав наступати на свободу слова та електронну демократію та кидати пости чи коментарії понад три рази з однаковим текстом та посиланням на сайти петицій в спам!

Автор: Тоненьков Дмитрий Валерьевич

Станом на 29 листопада петицію підписали 4 особи з 25000 необхідних.