ЗМІЦНІТИ UA-COIN ЕЛЕКТРОННУ ГРИВЕНЮ В ПРОГРАМІ КУПУЙ УКРАИНЬСКЕ! СТВОРИТИ ЗАКОНИ ТА ДАТИ МОЖЛИВІСТЬ НЕ КРАСТИ З ЗБИТКІВ, А ЗАРОБЛЯТИ З ПРИБУТКІВ І ЧИНОВНИКАМ, КУПУЮЧИМ УКРАЇНСЬКЕ!

ЕКОНОМІЧНА, ЦІНОВА, ІНВЕСТИЦІЙНА, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА, РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА ТА БУДІВНИЦТВО, ПІДПРИЄМНИЦТВО

Мені дуже подобається природа з її гармонією, принципами саморегуляції, якщо багато їжі, то з'являються багато і хижаків, котрі відрегулюють популяцію їжі. Враховуючи, що енергія ні звідки не береться та нікуди не зникає, а лише переходить з одного стану в інший, згадуючи фразу "де один бачить кризу, інший можливість", та поважаючи геній Альтшуллера, де мінуси можна перетворити в плюси вимагаємо внести статтю витрат бюджету на лобізм, внести закони та адаптувати правове підґрунтя! Ні втрачаючи ні хвилини, поки ми маємо професійне 117 місто в рейтингу по корупції та не встигли її побороти, значний штат професійних кадрів використовувати цей потенціал, перетворюючи мінуси в плюси. Така практика е, наприклад, в інформаційних технологіях, коли хакерів залучають на державну службу замість строків, так чому геніїв економіки, права та мистецтва маніпуляції не долучити задля збагачення держави? Ми ходимо з простягнутою рукою за квотами до наших "друзів?" коли в світі більше 197 держав? Вимагаємо створити цілеспрямований штаб захвату та інтеграції в глобальну економіку світу? Чому з бюджету на лобізм не оплачувати навчання в ВНЗ на медика чи програмувальника племінника начальника відділу закупок якогось індійського підприємства за закупку наших приладів, чи внести закон ПРО КЕШБЕК та платити офіційно, наприклад, аргентинському чиновнику за контракт на запуск та розробку супутника для слідкування за аграрними угіддями, чи кешбек, за використання потужностями нашого супутника? Таким чином вже в наступному році можна завантажити потужності всіх наших підприємств, вивести з стагнації авіаційну та космічну галузь, створити умови непритягнення до кримінальної відповідальності справжніх друзів України в своїх державах офіційно, без хабаря сплачуючи кешбек! Створити умови для винагородження наших мерів та чиновників за збільшення капіталізації, зменшення імпорту, збільшення туризму без втрати якості, екології, вириваючи їх таким чином з лап корупційного спрута, в якому їх можна потім шантажувати, якщо вони спокусяться в важку хвилину, надавши чесну альтернативу сплачуючи з лоббізького фонду! Також платити законодавцям кешбек може преміальні, може процентом, від ініціатив що збільшує бюджет, прибутки України, оптимізацію втрат частинами, за підтверджений економічний прибуток! Таким чином, враховуючи профессіоналізм та завзятість, наприклад, Юлії Тимошенко ми би й до Гондурасу продавали та мед і супутники з трамваями, як би вона чи хтось інший зголосили бути послами, та й отримали кешбек!
То чому раніше корупціонером був, тому що закону про лобізм та кешбеку не було!
Створити просту процедуру звернення та отримання кешбеку на підтверджені економічного аналізу як агенцію, так і ТСК депутатів, апеляційні запобіжники, та кешбек агенції на процент ТСК. Розробити конкурс, де будь хто може захистити проект ініціативи на статтю витрат бюджету та претендувати на винагороду з фонду лобізму! Нагороджувати з прибутків, а не красти з збитків!
Вимагаємо випустити картку кешбеку КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ роздавати всім охочім, як на внутрішньому ринку, так і за межами, та після покупок в дуже короткі терміни після розрахунку, автоматично повертати на неї КЕШБЕК, та можливо, запустити за допомогою цієї програми електронну гривню чи укркоїн UA-COIN, та на практиці навчити друзів та українців зміцнювати нашу державу!
Ось вудка для кожного! :)
ПІДТРИМАЙТЕ ІНІЦІАТОРА
Ощадбанк 6706 3500 0682 1527 гривна Тоненьков Дмитрий Валерьевич Долучайтесь ФБ ГРУПА "АКТИВНЫЙ ПАТРИОТ!" ЮТУБ канал АКТИВНЫЙ ПАТРИОТ ПЕТИЦИИ https://youtu.be/fa1oXbJdtcY ТИКТОК и Instagram @aktivniypatriot

Автор: Тоненьков Дмитрий Валерьевич

Станом на 19 вересня петицію підписали 1 особа з 25000 необхідних.