Негайний вихід України зі складу ВООЗ

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Роздута, неповоротна бюрократична структура ВООЗ (Всесвітньої організації охорони здоров'я), створена з метою координації спільної роботи різних країн світу в галузі охорони здоров'я, давно вже змінила своїй споконвічній меті - «досягнення всіма народами можливо вищого рівня здоров'я».

Вона абсолютно не справляється з цим завданням. Замість цього, отримуючи гроші від України та інших держав-членів, вона нав'язує їм інтереси «ЛГБТ» і секс-освіту, підтримує антисімейні ідеології і просуває аборти у всіх країнах світу.

З організації, покликаної допомагати лікарям усього світу краще піклуватися про наше здоров'я, вона перетворюється у всесвітню машину деструктивної пропаганди, пожирає наші ресурси.

Така «турбота про здоров'я» Україні не потрібна!!! Ми не хочемо в цьому брати участь. І діяти треба прямо зараз. Нам пора попрощатися з ВООЗ!

ЦЕ ВАЖЛИВО: Підпишіть і розповсюдьте петицію, що вимагає як найшвидшого виходу України з ВООЗ!

Чому Україна повинна вийти з ВООЗ?
Ось чим зараз займається ВООЗ по всьому світу замість реальної турботи про здоров'я людей:

ВООЗ підтримує радикальну «ЛГБТ» -ідеологію і нав'язує її всьому світу через свої стандарти. Такі, як нова редакція Міжнародної класифікації хвороб - МКХ-11, яка оголосила «нормою» транссексуалізм і допомагає нормалізувати і виправдати педофілію.
Підтримує розбещення дітей програмами радикальної секс-освіти, в якої дітей вчать «нормальності» гомосексуалізму та зміни статі, а також «знайомлять» і з мастурбацією в 4 роки і раніше, ризикуючи їх фізичним і моральним здоров'ям.
Замість реального захисту здоров'я жінок і дітей, витрачає величезні гроші на скорочення населення, нав'язуючи всім країнам аборти у співпраці зі світовим абортивним лобі.
Замість реальної охорони здоров'я жінок, займається боротьбою з «сімейним насильством» в інтересах світового феміністського лобі, що намагається перекроїти «під себе» закони всіх країн.
Підтримує легалізацію проституції і наркотиків ... і цей список не вичерпний.
І, як ніби цього мало ... є і нова серйозна небезпека.

Вона перетворилася в неповоротну бюрократичну машину. Маючи в своєму розпорядженні величезні ресурси, вона витрачає їх вкрай не ефективно.

На адресу ВООЗ звучали досить переконливі звинувачення в корупції - наприклад, в оголошенні фальшивої епідемії в інтересах «великої фарми» під час спалаху «свинячого грипу». Судячи з усього, це рішення спиралося на проплачених фармкомпаніями експертів.

Дивні і суперечливі заяви не раз виходили від ВООЗ та в ході Коронавірусної кризи.

Україна та інші незалежні держави втрачають контроль над ВООЗ.

Подивіться на офіційні дані про фінансування ВООЗ і судіть самі.

Кошти Фонду Білла і Мелінди Гейтс, провідного світового вакцино-фармацевтичного лобіста, і створеного ними вакцинного альянсу GAVI в сукупності склали в 2018-2019 фінансовому році 18,75% бюджету ВООЗ.

Майже п'ята частина бюджету ВООЗ знаходиться в руках приватних лобістів, які переслідують власні інтереси.

І це помітно більше найбільшого державного вкладу в фінанси ВООЗ в тому році - американського (всього 15,15%). Для порівняння - частка України в бюджеті ВООЗ в тому ж році склала всього 0,0570%

Як ви думаєте, чиї інтереси обслуговує ВООЗ? Чи буде вона діяти в інтересах України і інших незалежних держав?

Глобалісти хочуть серйозно розширити владу і вплив ВООЗ у всьому світі, підриваючи незалежність суверенних держав - і це прямо стосується України!

Вони вибрали зручний привід - необхідність всесвітньої «боротьби з пандеміями».

Глава ВООЗ - Тедрос Гебрейесус нещодавно заявив, що необхідно розробити з цією метою нову міжнародну угоду «про забезпечення готовності і вжиття заходів реагування у зв'язку з пандеміями». Вона, зокрема, повинна розширити фінансування ВООЗ і зробити його «більш гнучким».

На сайті Європейської Ради пояснюється, що цей договір покликаний буде створити «більш міцну міжнародну систему охорони здоров'я з ВООЗ в якості координуючого органу з питань глобальної охорони здоров'я».

Це означає, що планується розширити владу, можливості та вплив ВООЗ шляхом приниження прав і незалежності України та інших держав.

А ми добре знаємо, що руйнування суверенітету національних держав і перехоплення влади у всьому світі міжнародними структурами, які народ не контролює - частина руйнівних задумів глобалістів, таких як американський мільярдер Джордж Сорос.

Вони діють швидко. Заклик гендиректора ВООЗ негайно підхопили «світові лідери» - керівники Євросоюзу і таких країн, як Великобританія, Німеччина, Франція, Норвегія, Нідерланди, Росія ...

Ви думаєте, вони будуть поважати суверенітет України?

Вже прийнято рішення, що 29 листопада - 1 грудня на спеціальній сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я будуть обговорювати корисність цього нового договору, що загрожує нашому суверенітету і національній безпеці. І ми не повинні допустити, щоб УКраїна його прийняла!

Досить! Нам давно пора попрощатися з ВООЗ і не брати участь у всьому цьому.

Все залежить саме від нас з вами! Більшість політиків занадто боязкі і бояться робити рішучі кроки. Тільки почувши голос народу - наш голос - вони змушені будуть почати рухатися в правильному напрямку, боячись невдоволення людей.

Тому не будемо зволікати і почнемо діяти!

Включає: Прямо зараз підпишіть і розповсюдьте петицію до президента В. О. Зеленського, яка закликає до якнайшвидшого виходу України з ВООЗ!

Україна, як і будь-яка інша суверенна держава, має право вийти з ВООЗ. Це не суперечить нашій Конституції, законодавству і нормам міжнародного права.

Більш того, ми вже виходили зі складу ВООЗ раніше!

У 1949 році, в роки правління Сталіна СРСР, Білоруська і Українська РСР вийшли зі складу ВООЗ, повернувшись туди лише у 1992 році! Наслідуючи наш приклад, в 1949-1950 рр. з організації вийшли Албанія, Болгарія, Чехословаччина, Угорщина, Польща та Румунія - цей результат був викликаний невдоволенням проамериканською політикою ВООЗ.

Представник СРСР, заступник міністра охорони здоров'я Микола Виноградов написав тоді ВООЗ, що ми «не задоволені роботою ВООЗ»:

«Завдання, пов'язані з міжнародними заходами щодо попередження та контролю захворювань і поширенню медичних наукових досягнень не виконуються Організацією задовільно. У той же час підтримку роздутих адміністративних структур Організації передбачає витрати, нести які занадто важко для держав-членів. Все це показує, що напрямок, яке прийняла діяльність Організації, не відповідає завданням, поставленим перед нею ... ».

Прийшла пора послідувати цьому історичному прикладу!

Ми нічого не втратимо від виходу з ВООЗ.

Сьогодні чиновники від охорони здоров'я, замість реальної роботи, нерідко просто копіюють рекомендації та вказівки ВООЗ. І, з огляду на її хвору політику, це серйозно загрожує нашому суспільству.

Українська охорона здоров'я буде краще і здоровіше без впливу безглуздоі міжнародної бюрократії.

Українська медицина повинна піклуватися про здоров'я українців, а не про сумнівні думки і ради міжнародних «експертів».

ДІЙТЕ ПРЯМО ЗАРАЗ: Підпишіть і розповсюдьте петицію, що вимагає якнайшвидшого виходу України з ВООЗ!

Дякую вам за підтримку!

Додаткова інформація:

Бюджет і джерела фінансування ВООЗ в 2018-2019 р (ВООЗ, на англ. Яз.):

Транссексуалізм і педофілія вже не патологія? Нові норми психіатрії (REGNUM):

Трансгендерність виключили з всесвітнього списку психічних розладів (БіБіСі):

Відкличте "Стандарти сексуальної освіти в Європі"! (Петиція проти небезпечних стандартів секс-освіту від ВООЗ):

ВООЗ просуває аборти на гроші, призначені для боротьби з коронавірусів:

Лідери 25 країн, ВООЗ та ЄС хочуть створити міжнародний договір про співпрацю на випадок пандемії (Коммерсант):

«Світу потрібний глобальний договір по боротьбі з пандеміями» (SWI):

ООН і Всесвітня організація охорони здоров'я закликають до декриміналізації наркотиків (Drug Policy Alliance, на англ. Яз.):

Всесвітня організація охорони здоров'я хоче легалізувати сексработу і наркотики (GIZMODO, на англ. Яз.):

Міжнародний договір про запобігання пандемій і готовності до них (Європейська Рада, на англ. Яз.):

Автор: Шаламова Єлизавета Станіславівна

Станом на 29 листопада петицію підписали 1174 особи з 25000 необхідних.