Стилізація числа "25" під нациську свастику має бути прирівнена до ком'мунистично-нациської символики з усіма випливаючими наслідками.

ІНШІ

Подекуди як у Мережі так й в реалі можна стикнутися із з'ображе͡нням числа "25" прокрученим десь на 45° проти годинникової стрілки, чорним у білому колі, котре в свою чергу розташоване в по центру якогось червонуватого прямокутника.

Як-що наприклад у Кельтському Хресті самому по собі нема нічого ком'мунистично-нациського, хоча його подекуди несправедливо прирівнюють до "нациських символів", то означена стилізація є прямою viдсилкою до символики німецьких национал-соціалистів, забороненої як в Украині так і в інших краинах, в т.ч. в краинах ЕС та НАТО.

Можна, звісно, припустити, що то є такий "жарт", однак по-перше, жарт з серії не'удалих, по-друге, як-що згадати реторику ненавис͡тті як до Ерзян і Мокшан так й до Вкраинців та йнших народів що повніс͡ттю або частково є наразі під російською ок'купацією, та цілком ясно зформульовані "теорії вищорасовос͡тті" симпатиків такої символики і "расової неповноціннос͡тті" всіх інших, видно, що не тільки символика але й вся їхня ідеолоґія -- ком'мунистично-нациська, хоча явно про це вони не кажуть, оскільки ще більш боягузливі та підступні ніж звичайні ком'мунисти і нацисти, і така само боягузлива та підступна є їхня символика.

Тако ж вони грають на руку ворожій пропаганді, тобто використа͡ння такої символики є явною про'вокацією!

Тому ми що нижче підписалися вимагаємо viд Уряду прирівняти стилізацію числа "25" під нациську свастику до ком'мунистично-нациської символики з усіма випливаючими наслідками передбаченими Законом.

Автор: Губаєв Марат Ернстович

Станом на 19 вересня петицію підписали 0 осіб з 25000 необхідних.