Створити та запустити додаток про адміністративні правопорушення ПДР

АГРАРНА ПОЛІТИКА І ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Створити та запустити додаток, в якому кожний громадянин по своїй ініціативі зміг би зафіксувати правопорушення ПДР на дорогах та передати у відповідні інстанції для накладання штрафів на порушників. Автомобілів з кожним днем становиться все більше, культура водіїв далека від європейських колег, водії поводять себе вседозволено, грубо, а патрульної поліції не вистачає. Це особливо необхідно у великіх містах.
Такий додаток повинен мати функцію фіксації парковки, зчитувати номер авто, робити прив'язку до місцевості, щоб наприклад у випадку незаконної парковки на тротуарі, фото з номером і фото місцевості були доказом порушення.
Також в цьому додатку необхідно і важливо мати можливість приєднання відео та фото наприклад з відеореєстраторів, тому що дуже часто водії проїзжають на червоний колір, чи поводяться агресивно стосовно інших учасників руху або вчиняють безліч інших правопорушень.
Також необхідно заохочувати законопослушних водіїв, наприклад 5-10% від штрафу за його фото-відеофіксацію.
Цей метод боротьби з порушниками вважається дуже вдалим, тому что привчати до порядку легше завдяки фінансовим втратам у порушників, це ми бачимо по встановленним стаціонарним камерам, та автоматичному взваженні у русі, де вже майже всі рухаються як дозволено пдр.
Назва для такого додатку може бути наприклад: "безпечна дорога", "cityhelp", "safety driving" та інші.

Автор: ОХОТНІКОВ ДМИТРО ЄВГЕНОВИЧ

Станом на 17 жовтня петицію підписали 3 особи з 25000 необхідних.