Про внесення змін до частини другої статті 103 Конституції України

ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРАЛЬНИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

Шановний пане Прем`єр-міністр України ти члени Кабінету Міністрів України! Прошу вас скоординувати ваші зусилля, та скориставшись своїм правом законодавчої ініціативи, ініціювати створення та подання на розгляд Верховної Ради України ІХ скликання законопроєкту "Про внесення змін до частини другої статті 103 Конституції України", виклавши її у такій редакції: <>. Даний законопроєкт дасть можливість увести в осередок політичного життя країни молоде покоління, яке могло б скласти неймовірно велику конкуренцію колишній та теперішній владі. Таким чином ми можемо створити потужну альтернативу для громадян України. Законопроєкт прошу внести на розгляд до закінчення каденції теперішнього президента України Володимира Зеленського та ввести в силу потенційний Закон з моменту найближчих президентських виборів. Окрім того, прошу вас вплинути на розмір адміністративного фінансового внеску кандидата у президенти, зробивши його посильним для будь-якого громадянина України!!!

Громадянин України Олександр Кобзаренко

Автор: Кобзаренко Олександр Борисович

Станом на 20 травня петицію підписали 1 особа з 25000 необхідних.