Про збільшення розміру грошового забезпечення військовослужбовців на 2022 рік починаючи з 01 січня 2022 року

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

Вимагаємо від Вас надати розпорядження Міністерству фінансів України негайно підготувати експертний висновок щодо збільшення бюджету Міністерства оборони України, а саме, збільшити розмір грошового забезпечення військовослужбовців починаючи з 01 січня 2022 року і до кінця бюджетного року.
Військовослужбовці, які захищають нашу державу від вторгнення ворожої армії, мають мати відповідне грошове забезпечення і не думати про те, як їх сім’я має виживати на ті, кошти, які закладені на виплату заробітної плати на 2022 календарний рік.
Належне забезпечення військовослужбовців, в тому числі фінансове є запорукою національної безпеки України, адже єдине, про що має думати військовий – захист держави України.
Крім того, вимагаємо від Кабінету Міністрів України невідкладно подати затверджений Проект Закону Про внесення змін до Закону про Державний бюджет України зі збільшеним бюджетом для Міністерства оборони України у частині грошового забезпечення військовослужбовців на 2022 рік до Верховної Ради України та Президента України.

Автор: Розвадовська Олена Леонідівна

Станом на 20 травня петицію підписали 47 осіб з 25000 необхідних.