ЗАБОРОНА діяльності російських представництв

ЕКОНОМІЧНА, ЦІНОВА, ІНВЕСТИЦІЙНА, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА, РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА ТА БУДІВНИЦТВО, ПІДПРИЄМНИЦТВО

ЗАБОРОНА діяльності російських представництв

1. Встановити повну заборону провадження на території України усіх видів прямої або опосередкованої (використовуючи українських ФОП та юридичних осіб) діяльності підприємствами, компаніями та окремими особами, які мають реєстрацію в РФ, сплачують податки до РФ, або будь-яким іншим чином мають відношення до РФ.
2. Заборонити на території України реєстрацію будь-якої діяльності та надання усіх посередницьких послуг (через українські компанії/ ФОП) Європейським компаніям та компаніям інших країн, які безпосередньо або опосередковано зареєстровані в РФ та сплачують податки до РФ.
3. Заборонити Європейським компаніям та компаніям інших країн з головним офісом у РФ, які мають пряму або опосередковану реєстрацію у РФ та сплачують податки до РФ, створювати на території України свої філії, реєструвати свою діяльность та безпосередньо її провадити.

Автор: Кабацій Оксана Вікторівна

Станом на 20 травня петицію підписали 739 осіб з 25000 необхідних.