Заборонити Російській Федерації використовувати термін "Русь" з проекцією на державне утворення Россія (РФ)

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Історично відомо, що термін "Русь" належав частині земель які нині є складовою частиною держави Україна зі столицею у м. Києві. Від часів Русі і до сьогодення, м.Київ є визнаною головною столицею єдиного народу-нації русинів-українців. Історично відомо, що термін "Русь" було незаконно, у силовий спосіб, присвоєно московьким царем і князем Московії Петром І з метою політичної проекції на московске царство. Разом з назвою держави, на московське царство перейшла історико-культурна і політична проекція давньої Русі, а правдивого носія політичних прав і свобод та історико-культурної спадщини Русі Царем Петром І, а за ним і всіма наступниками корони російської імперії, було піддано жорстокому фізичному, соціальному та культурному винищенню.
На сьогодні, Російська Федерація продовжує спекулювати на спадщині України з метою возвеличування своєї історичної ролі в цивілізаційних процесах Європи.
У ці дні російсько-української війни, історичного протистояння Москви і Києва, російська федерація намагається остаточно знищити Україну як спадкоємця і носія історико-культурної спадщини давньої Русі...
Позбавлення Росії вкраденого в України історичного спадку буде актом перемоги права і справедливості. Россія має повернутися до історичної назви "московія" і продовжувати розвиток на власній, а не краденій історичній спадщині.
Слава Україні-Руси!
Ми - переможемо!

Автор: Свидрань Микола Анатолійович

Станом на 20 травня петицію підписали 46 осіб з 25000 необхідних.