Прошу дати оцінку діям пана Геращенка Антона Юрійовича та звільнити його з посади радника МВС України.

ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА, ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Діяльність у соціальних мережах Геращенка Антона Юрійовича,а саме його комунікація з суспільством, чинить шкоду. Його публікації є резонансними, які підхоплюють наші медіа і подають його публікації як правду, що не завжди так.

В телеґрам каналі пана Геращенка раніше публікувались фото та відео військових дій,за допомогою яких можна було визначити позиції наших військових (зйомки з безпілотників), що викликало негативно реакцію у суспільства.

Наразі його телеґрам канал налічує 600 тисяч підписників і часто на його публікації посилаються українські медіа, та російські. Його вплив на українців є досить суттєвим, бо він являється радником МВС,і українці сприймають його заяви як правдиві.

Публікація в каналі пана Геращенка, щодо "надання Александру Нєвзорову та його дружині Лідії Нєвзоровій Указом Президента Володимира Зеленского громадянства України за видатні заслуги перед нашою країною" є співпрацею з ворогом, бо прямо спрямоване на розхитування суспільства та підрив віри останнього в правильність рішень влади. До того ж,це не правда, тому що Неєвзоров громадянство не отримав.

Прошу дати оцінку діям пана Геращенка та звільнити його з посади радника МВС України.

Автор: Ільєнко Владислав Сергійович

Станом на 29 червня петицію підписали 284 особи з 25000 необхідних.