Зміна режиму, графіку і збільшення робочого часу або збільшення кількості працівників відповідно до потреб війни в Україні КЗ «Дніпропетровське обласне бюро СМЕ» ДОР

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Змінити графік і збільшити час роботи працівників КЗ «Дніпропетровське обласне бюро СМЕ» ДОР або збільшити кількість відповідних працівників, які проводять ДНК експертизу та оформлення документації для родин загиблих українських військових, відповідно до потреб війни в Україні, тому що чекати тижнями результати ДНК експертизи — це зневага до воїнів і знущання з їхніх родичів.
Змінити графік роботи КЗ «Дніпропетровське обласне бюро СМЕ» ДОР з 5 (п‘яти) робочих днів до 6 (шести) робочих днів та
ввести або 12 годинний робочий день або другу або нічну зміну або
набрати більшу кількість працівників, тому що заради поваги до матерів і родичів
загиблих військових потрібно прискорити проведення ДНК експертиз, які тривають у Дніпрі по два-три тижні.
Військові з 24.02.2022 24/7 без вихідних, відсипаються по можливості і
харчуються у кращому випадку 1-2 рази на добу, а тіла сотень вбитих
побратимів гниють у морзі тижнями, тому що у відповідальних працівників КЗ «Дніпропетровське обласне бюро СМЕ» ДОР під час війни, коли загиблих військових привозять десятками і сотнями на добу, робочий день
по 7-8 годин і 2 (два) вихідні дні на тиждень.

Прошу всіх небайдужих підписати і поширити цю петицію заради поваги до наших загиблих воїнів і співчуття до матерів та родичів загиблих у війні.

Автор: Тимошенко Людмила Григорівна

Станом на 4 жовтня петицію підписали 4 особи з 25000 необхідних.