Визнання рф країною, що здійснює геноцид українців за національною ознакою

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Починаючи з 2014 року зовнішня політика рф спрямована на знищення ідентичності та фізичного знищення українців за національною ознакою. Риторика та дії рф та її громадян починаючи з 2014 та по даний час, відповідно до "Конвенції про запобігання злочину геноциду та покарання за нього", відповідають всім пунктам Статті ІІ (вбивство членів такої групи; заподіяння серйозних тілесних ушкоджень чи розумового розлади членам такої групи; навмисне створення для будь-якої групи таких життєвих умов, які розраховані на повну чи часткову фізичне знищення її; заходи, розраховані на запобігання дітонародженню в середовищі такої групи; насильницька передача дітей із однієї людської групи до іншої).
Дана Конвенція передбачає покарання осіб, які: здійснюють геноцид; вступають в змову з метою геноциду; роблять пряме та публічне підбурювання до вчинення
геноциду; роблять замах на геноцид; є співучасниками у геноциді.

Для захисту українців як в середині країни, так і тих, хто покинув крїну через злочини рф, необхідно щоб Україна визнала рф країною, яка здійснює геноцид українців за національною ознакою.

Оскільки російська пропаганда нівелює питання війни в Україні до локального конфлікту, необхідно визнання рф країною, що здійснює геноцид українців.

Це посилить міжнародну позицію України в обороноздатності та надасть змогу посилити санкційний тиск від країн, які ратифікували "Конвенцію про запобігання злочину геноциду та покарання за нього", а також стане прецедентом для реформування Радбезу ООН (оскільки країна, що здійснює геноцид не може мати права вето).

Враховуючи вищесказане - вимагаю визнати рф країною, що здійснює геноцид українців.

Автор: Колачинський Назарій Миколайович

Станом на 18 серпня петицію підписали 149 осіб з 25000 необхідних.