Заборона публікацій з переміщенням та отриманням військової техніки

ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА, ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Під час війни яка зараз в Україні , всі засоби масової інформації, включаючи телевізор, радіо, соціальні, мессенджери, публікують інформацію про те які засоби та техніка буде передана Україні для оборони. В звязку з цим у вище зазначених засобах інформації присутні дуже багато ворогів, які зливають інформації та готові розвідати момент коли і де прибуде це все озброєння. Всі добре розуміють що такі публікації підсилюють дух Українців, але досить. Цими діями страждають не тільки військові об'єкти а також цивільні споруди а головніше життя мирного населення. Тому прошу розглянути дану петицію та заборонити публікувати та розголошувати інформацію про те, що Україні планується передати та що зараз передається. Як бачимо це призводе до дуже великих втрат. Це все також стосується верхівки влади яка с основному є джеролом даної інформації! Це теж саме що попередити суперника в бою що ви будете бити лівою ногою!

Автор: Каліновський Олександр Олегович

Станом на 18 серпня петицію підписали 15 осіб з 25000 необхідних.