Позбавлення Москви "сакрального" статусу місця влади -- необхідний крок з денацифікації "РФ"

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Історія "Росії" і отже історія її агресивної імперіалістичної експансії починається з Москви. Історична назва цього державного утворення -- Московія, а її мешканців -- московити. В часи Шевченка солдатів російської армії незалежно від етнічного походження називали "москалями".

Росіянин без Москви не мислить собі "Росії": навіть в той період коли столицею вважався Петербург, російські царі все одно вінчалися на царство в Москві.

В совєтські часи "сакральність" Москви ще більш посилилася оскільки московська влада досягла апогею своєї нелюдяності, бездуховності і падлючості. В центрі Москви знаходиться "сакральна" не тільки для росіян, але й для терористів-маразматиків всього Світу мумія терориста "Леніна". Мумія зберігається в піраміді, але її сифілітичний мозок росіяни порізали слайсами та зберігають окремо, як предмет особливої "сакральності"!

В совєтські часи мешканці Москви могли не боятися, що їх заморять голодом; Москва була єдиним місцем де іноземці могли вільно пересуватися, що також підкреслювало статус мешканців Москви. Наприклад перший ще в СРСР McDonald's відкрився саме в Москві і москвичі годинами стояли в багатокілометровій черзі, щоби туди потрапити!

В постсовєтські часи Москва стала центром корупційних фінансових потоків. Росіяни чітко відділяють Москву та "Росію" і фактично відносини між "Росією" і Москвою є відносинами між "заморською колонією" та метрополією, однак на відміну від справжніх імперій, ці відносини є суто паразитичними та терористичними. Єдине, що може дати росіянам Москва -- це страх того, що з їхнім містом буде те саме що й з Маріуполем чи Грозним. Наразі Москва практично не відчуває наслідків війни, там майже нема загиблих, але за моїми спостереженнями, половина рашистських пропагандистів у Мережі -- москвичі.

Отримати 'московську прописку' означає для росіянина отримати особливий статус майже "олімпійця" наближеного до влади, і право плювати зверху вниз на "простих смертних" без 'московської прописки'. Наприклад принципова проблема "російської опозиції" -- це є те що вона не російська насправді, а московська. Тобто їхня діяльність -- банальна боротьба за владу в Москві і все.

Тому для успішної денацифікації "РФ" НЕОБХІДНО десакралізувати Москву. Наприклад можливо колись санкції з "РФ" та росіян будуть зніматися. Але це ні в якому разі не має стосуватися Москви та осіб з 'московською пропискою'! Москва має довічно мати економічний статус Криму: бізнес там має бути неможливим, і для осіб з 'московською пропискою' має бути неможливим виїзд за межі "РФ".

Тобто росіяни мають обирати: 'московську прописку' або блага цивілізації. Я гадаю, що це призведе до перетворення Москви суто на містечко бюрократів, тобто до розділення фінансового та політичного центрів, що вже зменшить рівень корупції; або до переносу столиці з Москви на "Росію", що теж матиме позитивний ефект.

Ми, що нижче підписалися пропонуємо Уряду взяти все вищесказане до уваги і забезпечити вічні санкції проти Москви на міжнародному рівні.

Автор: Губаєв Марат Ернстович

Станом на 3 жовтня петицію підписали 36 осіб з 25000 необхідних.