Європейські візи для росіян мають бути дійсними лише за наявності українських віз

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Ми всі мали "щастя" спостерігати мерзенну істерію росіян через скасування їм європейських віз що планується, та вже частково впроваджується.

Являючись громадянами країни що не просто збирається повторити, а вже повторює Другу Світову війну починаючи з окупації Криму, використовує ядерний тероризм та здійснює ґеноцид, росіяни вважають за нормальне щось ВИМАГАТИ від держав Заходу, якому Росія оголосила війну на знищення.

Я вважаю цілком природним те що країни Європейського Союзу суттєво обмежують для росіян можливості перебування на території ЄС. Наприклад, під час Другої Світової війни всі громадяни Сполучених Штатів японського походження були інтерновані. Не зайвим буде нагадати, що біснуватий фюрер "РФ" вважає себе захисником всіх росіян в усьому світі, закони "РФ" дозволяють використовувати армію для захисту "громадян РФ", а на практиці -- взагалі всіх росіян закордоном. Причому росіяни закордоном, як от в українському Криму, самі вимагають такого "захисту". Тобто кожен росіянин -- потенційний окупант.

Скасування росіянам віз не якоюсь дискримінацією росіян, оскільки кожна країна має суверенне право встановлювати обмеження на в'їзд для громадян інших країн. До речі, громадянство натуралізованих громадян може бути скасовано, якщо наприклад такі громадяни починають підтримувати ворога своєї нової батьківщини, себто якщо встановлено, що вони натуралізувалися лицемірно.

Росіяни ж в своїй російській манері вважають, що якщо їх пустили в ЄС, то вони просто зобов'язані читати моралі, повчати європейців, що таке демократії, і взагалі "учіть жизні", і що європейці зобов'язані слухати всю цюю маячню і взагалі росіянам по життю винні. А потім вони почнуть ображатися, що хтось посмів розмовляти не російською в присутності росіян...

Однак можна припустити, що деякі громадяни "РФ" дійсно не мають нічого спільно з рашизмом і є нашими щирими союзниками в війні. І їм дійсно слід надати притулок, якщо вони припустимо немічні, або якщо це -- жінки та діти (я наприклад розглядаючи гіпотетично поразку Революції Гідності планував продовжити боротьбу, а не стрілятися на кордоні, як білоґвардійці чи розповідати на Заході, як мене переслідує режим, як "російські ліберали"!)

Отже, в виключних випадках громадянин "РФ" має полишити "РФ" і не надати йому таку можливість дійсно буде порушенням прав людини. Тоді така людина матиме спочатку просити українську візу в будь-якому представництві України закордоном і на підставі Української візи отримувати європейську (в ідеалі -- взагалі будь-якої країни). В разі анулювання української європейська віза (в ідеалі -- всі інші візи) громадянина "РФ" теж анулюються.

Ми, що нижче підписалися пропонуємо Уряду взяти все вищесказане до уваги і забезпечити відповідні механізми на міжнародному рівні.

Автор: Губаєв Марат Ернстович

Станом на 4 жовтня петицію підписали 12 осіб з 25000 необхідних.