Виїд чоловіка за кордон який супроводжує інваліда

ІНШІ

Прошу внести зміну до Пункту 2-1 "правил перетинання державного кордону громадянами України", затверджені постановою Кабінетом Миністрів України від 27.01.1995 №57. Супровід інваліда можливий тільки 1 раз на період дії воєнного аба надзвичайного стану.
Прошу зняти обмеження виїзду лише 1 разу на кількість не обмежену, так як є постійна необхідність возити на лікування та відвідування.
На власному прикладі: У мене дитина з інвалідністю. Зараз перебуває за кордоном з мамою та молодшою сестрою, за весь час я раз за пять місяців їх відвідав та повернувся додому, томущо потрібно працювати та піднімати економіку нашої країни. Після чого, я більше не маю право перетинати кордон. в звязку з цим. Це спонукає чоловіків зовсім не повертатись та залишатись за кордоном. А в разі екстренної ситуації я вже не можу виїхати, а вони (якщо оформили тимчасовий захист) не можуть заїхати, тому що втратять статус.

Автор: Долгіх Богдан Євгенович

Станом на 4 жовтня петицію підписали 15 осіб з 25000 необхідних.