Розширити категорію осіб, чоловіків призивного віку, яким долзволено виїзд закордон

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

КМУ, своїм рішенням від 27 серпня відкрив кордони для членів екіпажів морських та річкових суден, та студентів, що потребують проходження практики.

27 серпня в Україні святкують день цивільної авіації. Члени екіпажів повітряних суден, так само як і моряки, втратили можливість працювати за фахом, адже пасажирські перевезення зупинились, діє заборона на польоти.

Командири, пілоти, бортпровідники та інженери втратили можливість заробляти гроші та спрлачувати податки до держскарбнички, не можуть підтримувати обороноздатність країни.

Окремі працівники вже мали та/або мають контракти з іноземними авіаперевізниками. Відкривши кордони для таких категорій працівників, Держава матиме змогу поповнити бюджет та спробувати нівелювати негативні наслідки повномасштабного російського вторгнення та спробувати закрити або зменшити дефіцит бюджету.

Прошу вас уважно та ретельно переглянути правила перетину кордону під час дії правового режиму воєнного стану для чоловіків віком 18-60 років. А також розглянути можливість розширити категорії осіб, які можуть залишити країну з робочими контрактами в іноземних державах.

Автор: Кобзар Олексій Олександрович

Станом на 4 жовтня петицію підписали 16 осіб з 25000 необхідних.