Звільнити Романа Насірова з посади голови ДФС

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

Нещодавно Роман Насіров, як голова ДФС відзначився підтримкою антинародного законопроекту про зменшення безмитного ліміту на отримання посилок в країну - зі 150 євро до 22 євро. Тим самим намагаючись заглянути звичайним українцям у кішені та ще більш спорознити їх.

За підтримку анти народного законопроекту пропоную підтримати петицію про звільнення Насірова - зло повинно бути покаране! Як що не ми це зробимо, то хто?

Ну і далі за списком:

З призначенням Романа Насірова на посаду голови ДФС, ситуація із взаємодії платників податків та держави змінилась лише в негативну сторону.

Корупційні скандали, пов'язані з керівництвом ДФС, незадеклароване майно Романа Насірова, посилення не законного тиску на підприємців з боку податкових органів з метою вимагання хабаря, штучне протиправне блокування роботи бізнесу, постійні рейдерські атаки податкової міліції, відродження клименківських незаконних схем збагачення податківців - це короткий список характеристик перебування Романа Насірова на посаді керівника ДФС.

Інвестиційний клімат погіршується кожного дня, і в першу чергу за рахунок повної незахищеності бізнесу від незаконних дій з боку ДФС.

Тому внутрішній інвестор, український бізнес, українські підприємці, екперти з податкової політики та громадські організації вимагають негайного звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС та розслідування його діяльності.

Автор: Токарев Сергій Вячеславович

Станом на 19 вересня петицію підписали 322 особи з 25000 необхідних.