Скасування розмитнення авто з Європи

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

Пропонуємо зазирнути трохи глибше в історію, і подивитися один чудовий сюжет кінця 90-х років.

Тематика - все та ж: обмеження в імпорті і розмитненні вживаних автомобілів, машини іноземної реєстрації, ускладнення умов користування ними, протести автовласників.

Пройшло майже 20 років. Що змінилося? А нічого, крім курсу валют. Якщо не знати, що сюжет знятий у 1999 році, він цілком пасує до сьогоднішньої ситуації: автомобілі і далі - розкіш; розмитнити машину - важко, а деколи і нереально; користування автомобілями іноземної реєстрації - ускладнюється. І, як видно по деяких нещодавніх заявах та діях певних осіб, реально вирішувати проблему ніхто не хоче.

Історія повторюється, висновки не робляться! Маємо надію, що найближчим часом, в новому році, проблему все ж вдасться вирішити. Відмінивши розмитнення авто, українці матимуть можливість їздити на європейських автомобілях, які славляться своєю надійністю та якістю, навіть і авто 90-х років, які буде мати можливість купити собі велика кількість людей, а не їздити на авто 40-річної давності. Українське автомобілебудування не є державним, тому не бачимо сенсу підтримувати якусь одну особу, коли страждає весь народ! Коли автомобіль - це розкіш! І який автомобіль!? Надіємось, що все ж ситуація зміниться та ми матиммо змогу їздити на європейських авто за європейською ціною.

Автор: Бажура Володимир Сергійович

Станом на 24 липня петицію підписали 509 осіб з 25000 необхідних.