Доступні авіарейси в Україні

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

Досвід країн Європейського Союзу, на які ми прагнемо рівнятись у нашій державній політиці, свідчить, що їхні внутрішні авіарейси є доступними для мешканців цих країн. Заробляючи в рази більше від українців, вони платять за авіаквитки в середині ЄС в рази менше. І при цьому ж така ціна на квитки приносить прибутки авіакомпаніям.

Наявне на теперішній час авіасполучення в Україні є незручним не тільки з цінових, а й з часових міркувань. Наприклад, щоб дістатись зі Львова до Дніпра чи Харкова, треба здебільшого робити пересадку в Києві, яка подекуди триває кілька годин.

Ми переконані, що для покращення взаєморозуміння між сходом і заходом України одних патріотично забарвлених промов недостатньо. Громадяни України заслуговують на те, щоб доступно подорожувати по своїй країні в цілях бізнесу та приватного життя!

У зв’язку з цим закликаємо Кабінет Міністрів України знайти рішення та запропонувати його громадськості для того, щоб в Україні почали діяти доступні авіарейси.

(Матеріали в ЗМІ щодо цієї теми доступні за посиланнями - http://hromadske.ua/posts/5-zapytan-do-ekspertiv-pro-zminy-na-aviarynku-ukrainy, https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2089068-lowcost-v-ukraini-koli-vze-poletimo.html)

Автор: Савчак Ігор Миколайович

Станом на 19 січня петицію підписали 67 осіб з 25000 необхідних.